fbpx

Îngrijirea la domiciliu a bătrânilor nu este o muncă ușoară, implică timp, cunoștințe și resurse pe care, din păcate, nu întotdeauna le avem la îndemână. Este de nevoie de mult efort pentru ca persoanele dragi să aibă parte de confortul fizic și psihic binemeritat.

Aici intervenim noi, echipa HUMANA, ajutorul nostru în îngrijirea la domiciliu făcându-vă viața mai ușoară dumneavoastră și celor dragi.

De ce noi?

Siguranță – Personalul Humana Care este atent selectat, recrutat si temeinic verificat inainte de angajare, avand cazier și analize medicale actualizate.
Seriozitate – Odată intocmit programul de intervenție, ingrijitoarea va merge la domiciliul beneficiarului în ziua și la ora stabilită, iar în cazul aparitiei unui eveniment obiectiv neprevazut, facem tot posibilul să trimitem pe altcineva pentru a o inlocui.
Continuitate – In urma realizarii evaluarii sociale, decidem care îngrijitoare răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră și aceasta va rămâne permanent, in contact, cu beneficiarul.

Asociatia Humana asigură servicii de ingrijire batrani la domiciliu în baza evaluării nevoilor individuale şi a situaţiei personale a fiecărui beneficiar.

Prin implicare, prin efort, pasiune şi o sinceră dedicare putem transforma munca noastră într-o valoare şi crea relaţii umane stabile.