Szeretettel a szüleink számára

Célunk olyan idős személyek megsegítése, akiknek mindennapi segítségre van szükségük.

Szolgáltatásaink:

Szolgáltatásainkat igénylő idősek megfelelő segítséget és gondozást kapnak annak érdekében, hogy amennyire lehetséges megőrizzék funkcionális önállóságukat, és hogy otthonukban méltóságteljesen és tisztelettel folytathassák életüket.

Segítség a mindennapi élet alapvető tevékenységeihez: testi higiénia fenntartása, öltözködésben való segítség, pelenkázás,táplálás és hidratálás, étel előkészítse és étkezésben való segítségnyújtás, mobilizálásban való segítség, beltéri mozgásban való segítség, kommunikáció.

A mindennapi élet műszeres tevékenységei: étel előkészítése vagy ennek a szállítása, bevásárlás, háztartási tevékenységekben való segítségnyújtás, kültéri tevékenységekben való részvétel megkönnyítése, társaság, adminisztrációs és vagyonkezelési tevékenységek, szabadidős tevékenységek.

Személyre szabott otthoni gondozási szolgáltatások: mobilitási segítség, szocializáció, felügyelet, nem orvosi ellátás, testhigiénia, öltözködésben való segítségnyújtás, táplálás és hidratálás, helyváltoztatás és mobilitás, beltéri mozgásban való segítségnyújtás, kültéri mozgásban való segítségnyújtás, kommunikáció, szabadidős tevékenységek.

Kategória: gondozasinfok