fbpx

Scopul principal al Asociaţiei Humana : .

  • promovarea, dezvoltarea şi susţinerea unor activități pentru protecția drepturilor persoanelor vârstnice şi a persoanelor aflate în dificultate sau risc din cauza unor dizabilităţi, din cauza categoriei sociale sau mediului din care provin;
  • iniţierea şi organizarea de programe şi activitǎţi socio-culturale pentru persoane aflate în dificultate sau care provin din medii defavorizate, marginalizate, în special vârstnici;
  • informarea și conștientizarea autorităților publice și a cetățenilor  cu privire la serviciile adresate vârstnicilor din România (în special servicii de îngrijirea la domiciliu), precum și facilitarea persoanelor interesate la informare cu privire la  serviciile adresate vârstinicilor sau persoanelor aflate în dificultate sau care provin din medii defavorizate, marginalizate;

Suntem încântați să vă prezentăm ASOCIAȚIA HUMANA.

Misiunea noastră este de a fi prima alegere atât pentru asistații noștrii cât și pentru persoanele care ne formeaza echipa Sperăm să realizăm această misiune prin oferirea celor mai amabile îngrijiri posibile rezidenților.

Obiectivul nostru este de a face o diferență reală în viața bărbaților și femeilor în vârstă din comunitatea pe care o deservim, adică Cluj-Napoca.

Suntem mândri să oferim asistență personalizată atât la domicliu căt și la noi acasă pentru mai mult de 50 de asistați, cuprinzând îngrijiri mentale, asistență medicală, asistemță medicală rezidențială și îngrijiri de specialitate.

La Humana, suntem încântați să lucrăm, să ne instruim și să dezvoltăm colegii îngrijitori care oferă asistență la domiciliu și asistență rezidențială 24/24.

Facem acest lucru încurajând o cultură care încurajează activ bunătatea simplă. „Amabilitatea” nu este doar un sentiment cald și neclar – este o forță incredibil de puternică pentru bine, făcându-i pe rezidenți și colegi să se simtă bine cu ei înșiși și promovând multe rezultate pozitive.

Standardul pe care n-i le-am propus este ca prin serviciile noastre și profesionalismul colegiilor noștrii să putem oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, îndrumați de etosul nostru constatat că în Casa Humana rezidenții și colegii noștri sunt tratați cu bunătate și omenie.

Dacă lumea ar fi mai bună cu zece la sută, imaginați-vă impactul acestui fapt asupra vieții noastre.

Bunătatea construiește relații autentice
Relațiile autentice sunt în centrul unei îngrijiri deosebite. Promovând prin serviciile noastre, o amabilitate autentică care vine din inimă, construim legături reale între colegii noștri, rezidenți și familia și prietenii lor.

Bunătatea creează legături, cultivă prietenii și construiește relații pozitive cu cei din jurul nostru. Bunătatea nu numai că ne crește plăcerea față de viață; încurajează un sentiment de armonie în casă, permițând ca relațiile să fie construite pe încredere reciprocă și beneficii.

Bunătatea face ca fiecare moment să conteze
Viața nu este alcătuită din minute, ore, zile, săptămâni, luni sau ani, ci din momente. Credem că un etos al bunătății și al grijii autentice asigură că aceste momente să fie mai fericite.

Înțelegem importanța momentelor mici și tăcute în care locuitorii vor să fie singuri cu gândurile lor. Prin simpla amabilitate și respectul față de nevoile lor sperăm să aducem bucurie momentelor obișnuite din fiecare zi: primul salut de dimineață sau o ceașcă primitoare de ceai însoțită de un biscuit preferat. Mai simplu spus, vrem ca toată lumea să se simtă iubită și îngrijită.

Bunătatea creează un sentiment de apartenență
Acasă nu este doar un loc, este un sentiment. Să te simți fericit, să te simți apreciat și respectat, să te simți ca și cum ai putea fi tu însuți. Bunătatea permite tuturor să se simtă apreciat și înțeles, ceea ce, la rândul său, îi face să se simtă în siguranță – o parte a familiei.

Îi încurajăm pe toți să se simtă parte a lucrurilor, atât la noi în Casa Humana, cât și în comunitatea largă. Sentimentul de apartenență ne face bărbați și femei mai fericiți, mai încrezători, capabili să ne transformăm în fiecare zi într-o experiență pozitivă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre familia noastră Casa Humana , vă rugăm să contactați pe una dintre consilierii noștri profesioniști Ingrid la numărul 0373 769 175, sau utilizați linia verde de mai jos. Vom fi încântați să vă ajutăm.