La Casa Humana, misiunea noastră este de a fi prima alegere atât pentru asistații noștrii cât și pentru echipa prezentă sau viitoare. Sperăm să realizăm această misiune prin oferirea celor mai amabile îngrijiri posibile rezidenților.
Înființat în 2021, obiectivul nostru este de a face o diferență reală în viața bărbaților și femeilor în vârstă din comunităatea pe care o deservim, adică Cluj-Napoca.


Suntem mândri să oferim asistență personalizată pentru mai mult de douăzeci de rezidenți care locuiesc în casa noastră, cuprinzând îngrijiri mentale, asistență medicală, rezidențiale și îngrijiri de specialitate.
La Humana, suntem încântați să lucrăm, să ne instruim și să dezvoltăm colegii îngrijitori care oferă asistență la domiciliu și asistență 24/24.
Facem acest lucru încurajând o cultură care încurajează activ bunătatea simplă. „Amabilitatea” nu este doar un sentiment cald și neclar – este o forță incredibil de puternică pentru bine, făcându-i pe rezidenți și colegi să se simtă bine cu ei înșiși și promovând multe rezultate pozitive.
Standardul pe care n-i le-am propus este ca prin serviciile noastre și profesionalismul colegiilor noștrii să putem oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, îndrumați de etosul nostru constatat că în Casa Humana rezidenții și colegii noștri sunt tratați cu bunătate și omenie.


Dacă lumea ar fi mai bună cu zece la sută, imaginați-vă impactul acestui fapt asupra vieții noastre.
Bunătatea construiește relații autentice
Relațiile autentice sunt în centrul unei îngrijiri deosebite. Promovând prin serviciile noastre, o amabilitate autentică care vine din inimă, construim legături reale între colegii noștri, rezidenți și familia și prietenii lor.
Bunătatea creează legături, cultivă prietenii și construiește relații pozitive cu cei din jurul nostru. Bunătatea nu numai că ne crește plăcerea față de viață; încurajează un sentiment de armonie în casă, permițând ca relațiile să fie construite pe încredere reciprocă și beneficii.
Bunătatea face ca fiecare moment să conteze
Viața nu este alcătuită din minute, ore, zile, săptămâni, luni sau ani, ci din momente. Credem că un etos al bunătății și al grijii autentice asigură că aceste momente să fie mai fericite.
Înțelegem importanța momentelor mici și tăcute în care locuitorii vor să fie singuri cu gândurile lor. Prin simpla amabilitate și respectul față de nevoile lor sperăm să aducem bucurie momentelor obișnuite din fiecare zi: primul salut de dimineață sau o ceașcă primitoare de ceai însoțită de un biscuit preferat. Mai simplu spus, vrem ca toată lumea să se simtă iubită și îngrijită.
Bunătatea creează un sentiment de apartenență
Acasă nu este doar un loc, este un sentiment. Să te simți fericit, să te simți apreciat și respectat, să te simți ca și cum ai putea fi tu însuți. Bunătatea permite tuturor să se simtă apreciat și înțeles, ceea ce, la rândul său, îi face să se simtă în siguranță – o parte a familiei.
Îi încurajăm pe toți să se simtă parte a lucrurilor, atât la noi în Casa Humana, cât și în comunitatea largă. Sentimentul de apartenență ne face bărbați și femei mai fericiți, mai încrezători, capabili să ne transformăm în fiecare zi într-o experiență pozitivă.
Un cămin de vârstnici deosebit este un serviciu local extrem de valoros. Chiar în centrul comunității sale imediate, este o prezență amabilă și familiară, care are grijă de oamenii pe care îi iubim. Un loc pe care, în viitor, și noi putem aștepta să-l numim „acasă” fără teamă sau anxietate.
Bunătatea îi face pe toți să se simtă ca acasă.
Ca o companie amabilă, ne deschidem ușile către prieteni, familie, vecini și oameni locali, oferind bunătate și sprijin îmbogățind viețile rezidenților noștri. Vrem ca toată lumea – indiferent dacă locuiește sau lucrează cu noi sau pur și simplu ne vizitează – să simtă că intră într-o casă fericită.
Bunătatea este uimitoare


Bunătatea schimbă starea de spirit, îmbunătățește viața. Este mâna liniștitoare, acțiunea atentă, cineva care merge mai departe pentru noi. În viața noastră aglomerată s-ar putea să nu-i dăm un gând trecător, totuși cine nu a simțit o ridicare a spiritelor când din senin experimentăm un act de bunătate?
Acum imaginați-vă viețile noastre, care nu mai sunt ocupate, care nu mai sunt pline de treburi și responsabilități zilnice, și imaginați-vă cât de mult ar putea avea o atingere blândă sau o voce înțelegătoare puterea de a ne liniști și de a ne risipi temerile.
În casa noastră, un etos al amabilității autentice asigură simplificarea oricărei provocări. Când un rezident întinde mâna după ajutor și înțelegere, va exista întotdeauna cineva acolo în care să aibă încredere, că va fi amabil