Suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a vizita și petrece timp cu persoanele dragi care locuiesc în căminul nostru.

La Casa Humana, înțelegem cât de important este să vă petreceți timpul cu cei dragi și să îi susțineți. De aceea, suntem încântați să vă oferim un program de vizite pentru a vă permite să petreceți timp cu cei dragi și să vă asigurați că aceștia primesc toată dragostea și atenția de care au nevoie.

Programul nostru de vizite este conceput pentru a oferi o experiență unică și confortabilă pentru rezidenți și familiile lor. În timpul vizitelor, puteți petrece timp cu cei dragi, să vă bucurați de compania lor și să creați amintiri valoroase împreună.

Programul nostru de vizite este disponibil de la 16:00 până la 20:00 in zilelee lucratoare. În timpul programului de vizite, puteți petrece timp cu cei dragi. În plus, puteți să discutați cu personalul nostru experimentat și să obțineți informații despre îngrijirea și confortul celor dragi care locuiesc în căminul nostru.

Pentru a vă asigura că puteți petrece timp cu cei dragi, vă rugăm să faceți o programare în avans. Acest lucru ne permite să ne asigurăm că avem suficient spațiu disponibil și că putem oferi cel mai bun serviciu posibil pentru fiecare vizită.

Dacă sunteți interesat de programul nostru de vizite sau doriți să programați o vizită, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact sau prin telefon. Vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații și să programăm o vizită.

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Casa Humana și ne bucurăm să vă oferim un program de vizite confortabil și unic pentru a vă ajuta să petreceți timp cu cei dragi.

Categorii: Casa Humana