La Asociația Humana datorită echipei de profesioniști, reușim într-un timp foarte scurt, să evaluăm și să înțelegem situația unică a celui drag ție și să recomandăm un plan de îngrijire și asistență personalizat în funcție de nevoile sale. Astfel, reușim să oferim ajutorul de care are nevoie în cel mai scurt timp posibil.
Din momentul în care iei legătura cu noi, începem să ne gândim la tine și la situația specifică a persoanei care are nevoie de ingrijire. Pe parcursul primei discuții telefonice vă vom adresa o serie de întrebări pentru a putea realiza o evaluare preliminară.
Urmatorul pas este stabilirea unei vizite la domiciliul persoanei care are nevoie de îngrijire, (împreună cu tine sau ceilalți membri ai familiei), care în ultimă instanță, va beneficia de serviciile noastre de îngrijire și asistență. Această vizită are rolul de a ne permite să culegem mai multe informații, să răspundem împreună la întrebări și să vă facem să înțelegeți modul în care vă putem sprijini.
Urmatorul pas este: Planul personalizat de îngrijire la domiciliu
Cu Asociația Humana poți fi sigur că vei ști întotdeauna de ce servicii beneficiază cei dragi ție. După prima întâlnire, noi vom pregăti un Plan personalizat de îngrijire la domiciliu. Acest plan va fi adaptat nevoilor specifice ale persoanei care are nevoie de îngrijire.
Vom face recomandări precise asupra serviciilor despre care credem că persoana dragă ție ar trebui să beneficieze. Intr-o întâlnire ulterioară îți prezentăm acest plan și îl ajustăm în funcție de recomandările tale.

Urmatorul pas este: Alegerea îngrijitorului potrivit
Imediat ce planul de îngrijire a fost aprobat de către tine, începem să căutăm cea mai potrivită persoană care să se ocupe de îngrijirea la domiciliu. Sistemul nostru de selectare a îngrijitorului se bazează pe o serie de factori: serviciile de care este nevoie, interesele celui ce va beneficia de aceste servicii, caracterul îngrijitorului și al persoanei care va beneficia de îngrijire, etc.
Având o întelegere clară a situației în ansamblu, suntem capabili să oferim cea mai potrivită persoană care să se ocupe de îngrijirea la domiciliu.

Următorul pas este : Monitorizarea în timpul îngrijirii la domiciliu
Îngrijitorii noștri întocmesc rapoarte detaliate despre îngrijirea și asistența pe care o oferă. Aceste rapoarte sunt păstrate la sediul Asociației Humana și pot fi consultate în orice moment.
Coordonatorul îngrijitoarelor de pe teren va efectua în mod regulat vizite neanunțate la domiciliul persoanei îngrijite pentru a se asigura că îngrijitorii noștri respectă cu strictețe planul de îngrijire personalizat și indicațiile tale, precum și pentru a verifica compatibilitatea dintre asistent si pacient, efectuând și chestionare de satisfacție a pacientului , a căror rezultate vă vor fi transmise și dumneavoastră.
Atunci când îngrijirea necesară devine mai complexă, de exemplu în cazul revenirii la domiciliu dupa o spitalizare sau al altor nevoi intensive si multiple, de lungă durată, putem colabora cu familia sau alți furnizori de servicii medicale pentru a furniza asistența și îngrijire de cea mai bună calitate.