În timp ce experiența noastră arată în mod covârșitor că rudele doresc tot ce este mai bun pentru părinții lor, știm că adesea le este dificilă trecerea de la părinte îngrijitor la părinte care urmează să fie îngrijit. Această anxietate este adesea atât rezultatul situației într-o poziție nefamiliară și neplanificată cauzată de un eveniment critic, cât este rezultatul realității. Dar, ca orice decizie, prin faptul că sunteți pe deplin informați și deschisi în comunicare, apar multe aspecte pozitive.

De exemplu, știind că un părinte va fi în siguranță și îngrijit, dă liniște sufletească ambelor părți ale ecuației. Și există tot mai multe dovezi care arată că interacțiunea socială regulată oferită de o casă de îngrijire bună crește substanțial sentimentul de bunăstare personală.

De asemenea, ca un terț să se ocupe de actele mai intime de îngrijire personală păstrează demnitatea în cadrul structurii familiei. Acest lucru restabilește adesea o relație pozitivă părinte/copil, mai degrabă decât una de dependență de pacient/îngrijitor.

Desigur, deoarece aceasta nu este, evident, o situație aleasă de nimeni, există inevitabil un anumit grad de gestionare a dorințelor și nevoilor. Dar încă o dată comunicarea deschisă și posesia deplină a faptelor facilitează luarea deciziilor.

Deci, cum vă puteți asigura că sunteți pe deplin informat? Credem că un loc bun pentru a începe este să vorbim cu noi. De-a lungul celor peste 30 de ani în care administrăm case de îngrijire și servicii de îngrijire la domiciliu, am construit o bază de cunoștințe aproape de neegalat, pe care vom fi bucuroși să o împărtășim cu tine, fără obligații.

În continuare, dacă ne alegeți pe noi și doriți să luați un rol activ, avem o asociație consacrată pentru feedback și împărtășire de idei.

Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0747828596

Categorii: Casa Humana

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar