fbpx


Fie că este vorba de o mică pauză sau de o reședință pe termen lung, facem tot posibilul pentru a satisface nevoile rezidenților noștri

Când vine vorba de alegerea unei case de îngrijire pentru dvs. sau pentru o persoană dragă; sunt atât de multe lucruri de luat în considerare, dar probabil și cel mai important, va trebui să vă simțiți încrezători că veți fi fericiți și bine îngrijiți.

Un loc pentru a apela acasă?
Când vizitați un cămin de vârstnici, veți avea imediat impresia dacă este sau nu, un loc în care v-ați putea simți fericit și un loc pe care l-ați putea apela acasă, dar veți avea nevoie de acea acasă pentru a confirma că pot satisface nevoile dvs. să fiți sigur că veți fi bine îngrijit.

În primul rând, trebuie să înțelegeți ce tip de cămin aveți nevoie?
Există o serie de tipuri diferite de cămine de îngrijire disponibile, tipul de cămin de îngrijire de care aveți nevoie este cel mai probabil acela care se bazeză pe nevoile dvs. individuale.

La Humana, oferim o gamă largă de servicii de îngrijire diferite, acestea sunt preponderent servicii de îngrijire pentru persoanele în vârstă

Tipuri de îngrijire pentru persoanele în vârstă
Toate tipurile de îngrijire la domiciliu au grijă de sănătate fizică a locuitorilor, oferă cazare, asistență medicală 24 de ore, mese hrănitoare și ajutor de zi cu zi cu lucruri mici, cum ar fi prepararea unei de căni de ceai.

Unele tipuri de cămin oferă, de asemenea, îngrijiri suplimentare de la asistenții medicali specializați, iar unele oferă asistență specializată pentru persoanele în vârstă care trăiesc cu nevoi de îngrijire a memoriei rezultate dintr-o formă de demență.

Diferitele tipuri de îngrijire pe care le oferim persoanelor în vârstă

Îngrijiri rezidențiale
Conceput pentru a oferi asistență 24 de ore pe zi persoanelor în vârstă care, prin creșterea fragilității, le este greu să trăiască independent acasă. Facem tot ce putem pentru ca rezidenții să se simtă în siguranță și încrezători și să se bucure de o viață împlinită și fericită echilibrată în casa noastră.

Ingrijire medicala
Conceput pentru cei cu nevoi de sănătate sau de îngrijire mai acute, echipa noastră de îngrijire medicală oferă asigurarea asistenței de 24 de ore . Asistentele medicale Humana oferă îngrijiri de înaltă calitate, amabile, pline de compasiune, adaptate individual, asigurându-se că experiența de a trăi într-o casă de îngrijire este sigură, confortabilă și fericită.

Îngrijirea memoriei

Conceput pentru a sprijini pe cei care au nevoie de asistență în viața de zi cu zi și le este greu să facă față în propriile case și care trăiesc cu demență. Oferim asistență cu îngrijire personală, sarcini de viață zilnice și îngrijire generală pentru a asigura bunăstarea rezidentului.

Personalul nostru este special instruit să îngrijească și să înțeleagă persoana care trăiește cu demență, nevoile și aspirațiile lor. Pentru nevoi suplimentare de îngrijire care necesită sprijinul asistenților medicali calificați, oferim, de asemenea, asistență medicală specializată în demență

Îngrijirea memoriei cu asistență medicală
Conceput pentru a sprijini persoanele în vârstă care trăiesc cu demență și care au nevoi de sănătate suplimentare care necesită îngrijire și sprijin de la asistenți medicali calificați.

Personalul nostru oferă îngrijiri de înaltă calitate, amabile, pline de compasiune, adaptate individual, asigurându-se că experiența de a trăi într-o casă de îngrijire este sigură, confortabilă și fericită.

Îngrijirea paliativă și sfârșitul vieții
Este un mit comun că persoanele care au nevoie de îngrijiri paliative vor trebui să meargă la un hospice; avem grijă de persoanele cu o boală terminală și de cei care s-ar putea apropia de sfârșitul vieții lor și au nevoie de îngrijire

Avem o abordare holistică a îngrijirilor paliative și de sfârșit de viață, sprijinind atât rezidenții, cât și pe cei dragi de-a lungul lor. Accentul nostru este pe asigurarea calității vieții prin susținerea și respectarea alegerilor individuale și asigurarea gestionării eficiente a durerii și a simptomelor pentru a permite locuitorilor să-și trăiască ultimele zile într-o manieră demnă.

Îngrijirea acordată în acest timp este concentrată în totalitate pe nevoile și dorințele individului , astfel încât toți să se poată simți cât mai confortabil posibil.

Furnizarea de îngrijiri paliative și terminale va include adesea parteneriatul care lucrează cu profesioniști din domeniul sănătății și asistenței sociale din comunitate,

Tipuri de ședere

Înapoi pe picioare: Recuperați-vă cu noi
Uneori, când persoanele în vârstă se îmbolnăvesc, ar fi minunat să credem că o persoană amabilă ar putea să intervină pentru a avea grijă de ei. Nu pentru totdeauna, doar până vor fi din nou bine. Asta oferim noi. Șederile scurte au ca scop sprijinirea persoanelor în vârstă pentru recuperarea după operație sau după o perioadă de boală, în scopul de a-i ajuta să se întoarcă acasă și să trăiască din nou în mod independent.

O pauză este pe deplin inclusivă. Fără nimic altceva de care să vă faceți griji, este posibil să vă concentrați pe recuperarea forței lor. Uneori, asta este tot ce trebuie – câteva săptămâni pentru a-și dezvolta puterea în timp ce îi îngrijim.

O mică pauză de îngrijire: o ședere mai scurtă
Sejururile noastre Little Break sunt concepute pentru persoanele în vârstă care ar beneficia de o petrecere de o săptămână sau două într-un mediu familiar unde se pot simți în siguranță, știind că îngrijirea este disponibilă 24 de ore pe zi.

Acest lucru este perfect pentru cei care sunt îngrijiți de obicei de familiile lor, dar care nu se pot alătura lor atunci când pleacă în vacanță sau pentru afaceri. Este, de asemenea, o alegere bună atunci când casa este întreruptă de constructori sau ca o modalitate de a încerca un camin înainte de a lua decizia de a locui acolo pe termen lung.

Casa de acasă: un sejur mai lung
Mulți oameni în vârstă se mută într-un centru de îngrijire pentru o reședință pe termen lung și un loc la care să poată apela „acasă”. Când oamenii aleg să locuiască permanent cu noi, aduc adesea cu ei bunuri prețioase și obiecte mici de mobilier pentru a-i ajuta să se simtă mai bine ca acasă.

Uneori, oamenii ar putea beneficia de asistență medicală continuă, care este aranjat și finanțat de CNAS. Fiind înconjurat de obiecte prețuite, precum și de fețe prietenoase, îi ajută să se așeze și să se simtă în siguranță și fericiți. Luăm stresul și bătăile de zi cu zi, astfel încât rezidenții noștri să se poată concentra asupra lucrurilor simple care contează.

Îngrijirea persoanelor
Oamenii care locuiesc cu noi au dus vieți bogate și variate; le înțelegem și sărbătorim individualitatea. Când vedem o imagine a persoanei strălucitoare și vibrante în care erau în tinerețe și cine sunt astăzi, vedem aceeași persoană.

Toată lumea merită să simtă îmbrățișarea caldă a bunătății și o înțelegere și apreciere pentru cine este în calitate de persoană. De aceea, cu ajutorul prietenilor și familiei, dezvoltăm ceea ce este cunoscut sub numele de „plan de îngrijire personală” pentru fiecare rezident care locuiește la noi. Acest plan asigură faptul că colegii care au grijă de o persoană văd dincolo de condițiile care necesită îngrijire. Le permite să se conecteze și să înțeleagă întreaga persoană și ceea ce este important pentru ei. Este fundamentul relației de îngrijire și joacă un rol fundamental în a ne ajuta să-i sprijinim pe rezidenți să trăiască viața dorită.

Planul acoperă totul, de la nevoile medicale la cele spirituale, fizice până la cele emoționale, precum și aprecierile și antipatiile individuale, preferințele religioase și sugestiile membrilor familiei care ar putea face ca șederea lor la noi să fie puțin mai plăcută. Odată stabilit, acesta va fi actualizat periodic pentru a reflecta nevoile în schimbare și dorește să se asigure că îngrijirea este adaptată nevoilor momentului.

Puteți avea încredere în noi pentru a face lucrurile mici și simple care contează: ceai, cafea, tort, biscuiți,asternuturi proaspete curate și o primire călduroasă. Un zâmbet prietenos, un cuvânt de confort și cineva mereu la îndemână. Încurajăm activ prietenii și familia să întrețină relații pozitive cu persoana iubită, primindu-i acasă zi sau noapte și încurajându-i să se alăture ori de câte ori pot.