fbpx

Primirea admiterilor sigure

Din moment ce am aflat mai multe despre coronavirus, lucrăm diferit, astfel încât să putem primi noi rezidenți, să oferim vizite în siguranță celor dragi și să îi protejăm pe cei care locuiesc deja cu noi.

Politica noastră robustă de admitere formează „abordarea de planificare a îngrijirii prin pandemia de coronavirus”, concepută pentru a oferi cel mai sigur și mai bun mod posibil de a începe să trăiești viața într-o casă de îngrijire, în aceste vremuri dificile.

Înainte ca un nou rezident să se mute la noi, vom efectua o evaluare aprofundată a nevoilor și preferințelor personale ale acestora și vor cere un test pentru coronavirus, testul va fi de obicei efectuat în casa lor, în cadrul comunității sau în spital. .

Dacă rezultatul testului este negativ, noul rezident poate fi admis în casa noastră de îngrijire și poate primi servicii de îngrijire în cameră în regim hotelieri pentru o perioadă de 14 zile, dupa carene vom ghida la planul de ingrijire normal

Dacă rezultatul testului este pozitiv, le cerem să rămână în propria casă, spital sau la casa lor de îngrijire existentă timp de 14 zile înainte de internare și apoi să se mute în casa noastră de îngrijire și să primească servicii de îngrijire în cameră in regim hotelier timp de 14 zile.